Cami

 

Olen kahden pienen lapsen äiti, kilpaurheilija ja fysioterapeutti. Työn ulkopuolella päiväni täyttyvät lasten ja koiran kanssa ulkoilusta, kodin askareista ja urheilemisesta.

Oma lajini on potkunyrkkeily ja olen harrastanut sitä vuodesta 2005 alkaen. Tällä hetkellä lajiharjoittelu on vähemmällä, koska elämäntilanteeni vuoksi en aio ainakaan toistaiseksi palata kilpailemaan. Tiedän, mitä huipulla kilpaileminen lajissani vaatii enkä ole valmis antamaan kaikkea sitä aikaa pois perheeni ajasta. 

Treenaan kuitenkin aktiivisesti ja omia tavoitteitani kohti. Tällä hetkellä opettelen uusia taitoja Brasilian ju-jutsun treeneissä ja teen voimaharjoittelua. Urheilu ja liikunta ovat minulle suuri voimavara arjessa jaksamiseen ja oman hyvinvointini tukemiseen. 

Itselleni mieluisia liikuntamuotoja ovat voimaharjoittelu ja kehonpainoharjoittelu, maantiepyöräily, talvisin hiihto, ulkoilu ja ulkona treenaaminen.

Camilla Marjamäki potkunyrkkeily

Oma urheilutaustani on kamppailu-urheilun puolella ja olen kilpaillut vuodesta 2007 asti. Olen saavuttanut useita arvokisamitaleja, Suomen mestaruuksia ja World Cup-mitaleja sekä mustan vyön. Urani toistaiseksi kirkkain saavutukseni on Euroopan mestaruus. Lisää urheilutaustastani voit lukea täältä.

Camilla Marjamäki

 

Fysioterapeuttina olen erikoistunut raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten ennalta ehkäisevään ja kuntouttavaan työhön. Olen käynyt äitiysfysioterapian peruskoulutuksen, lantionpohjan toimintahäiriöiden koulutuksen sekä koulutuksen sonopalpaatioon ja vatsalihasten erkauman tutkimiseen ja kuntoutukseen liittyen. Olen hakenut lisäkoulutusta myös raskaana olevien ja synnyttäneiden voimaharjoitteluun liittyen.

Lisäksi psykofyysinen fysioterapia on minulle tuttua aiemmasta työstäni ikääntyneiden ja muistisairaiden kuntoutuksen parissa, ja tämä kokonaisvaltaisuus näkyy työssäni. Huomioin aina ihmisen kokonaisuutena.

VALMENTAJANA

Olen valmentajana kannustava, mutta vaativa. Odotan asiakkailtani sitoutumista harjoitteisiin ja suunnitelmiin, koska en voi tehdä harjoitteita muiden puolesta. Toivon valmennussuhteelta avoimuutta, vastavuoroisuutta ja ilon kautta tekemistä. Haluan, että voin opettaa jokaiselle jotain uutta tai auttaa oivaltamaan jo tutuista asioista uusia näkökulmia. Ymmärrän kiireisen arjen tai työstressin vaikutukset jaksamiseen ja painotan aina sitä, että harjoittelussa pitää huomioida myös muun elämän kuormitukset.

Ammatillisia mielenkiinnonkohteitani on tällä hetkellä erityisesti äitiysfysioterapia, urheilufysioterapia, kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu sekä toiminnallinen harjoittelu, joka tähtää tasapainoiseen, vahvaan ja toimivaan kehoon.

TYÖKOKEMUS

Olen työskennellyt fysioterapeuttina pitkäaikaisosastolla ikääntyneiden parissa ja ollut yksikössäni kehittämässä kuntouttavaa työotetta sekä jalkauttamassa kinestetiikan toimintamallia osaston käytäntöön. Koin työssäni paljon onnistumisia, vaikka muutokset olivat aluksi haastavia.

Esikoisen vanhempainvapaan aikana ajatus yrittäjyydestä vahvistui, kun halusin kovasti työskennellä äitiysfysioterapian parissa ja hyödyntää myös vuosien urheilutaustaani ammatillisesti. Opiskelin hoitovapaalla mm. äitiysfysioterapiaan liittyviä aihealueita. Hoitovapaa läheni loppuaan ja bongasin valmentajan paikan yksityiseltä personal training studiolta. Lähetin hakemuksen ja sain paikan. Työskentelen nyt osan ajasta Helsingissä Kuntokompassin Personal Training Studiolla todella osaavien kollegoiden parissa, ja nautin työstäni.

Helmikuussa 2019 minulle mahdollistui myös ihan oma työtila Vantaan Kamppailukeskukselle ja tämä onkin tuonut mielenkiintoisen lisän työrintamalle.

Asiakaskuntani koostuu hyvin erilaisista ja eri-ikäisistä asiakkaista. Tällä hetkellä noin kaksi kolmasosaa asiakkaistani on raskaana olevia tai synnyttäneitä naisia. Lisäksi ohjaan taukoliikuntaa ja potkunyrkkeilyleirejä – työni on hyvin monipuolista!

Kouluttaudun jatkuvasti lisää, koska koen jatkuvan oppimisen ja kehittymisen olevan olennaisen tärkeää oman ammattitaidon kehittämisen kannalta.

Cami