Synnytyksen jälkeen-valmennus ONLINE

Hei ihana äiti, tervetuloa mukaan valmennukseen palautumaan turvallisesti raskaudesta ja synnytyksestä!

Vallitsevista olosuhteista johtuen toukokuulle suunniteltu Synnytyksen jälkeen-valmennus siirtyi online-kurssiksi.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus saada tukea ja tietoa synnytyksestä palautumiseen verkkokurssin muodossa.

Valmennus alkaa lauantaina 9.5.2020 yhteisellä luennolla ja käytännön osuudella (noin 60 min), mutta voit toteuttaa kurssin täysin omaan tahtiin ja vauva-arkeen joustavasti sovitellen.

Valmennus kestää 6 viikkoa, mutta kaikki tallenteet ja tiedot säilyvät käytössäsi vuoden ajan. Ymmärrän varsin hyvin, että vauvakuplassa ja uudessa arjessa riittää totuttelua, ja kurssin suorittamisesta ei kannata ottaa mitään ylimääräisiä paineita.

Synnytyksen jälkeen-kurssin tavoitteena on lempeästi tukea kehon luontaista palautumista raskauden ja synnytyksen jälkeen.

Jaan valmennuksen aikana paljon tutkittua tietoa synnytyksestä palautumisesta ja annan vinkkejä, joiden avulla voit edistää kehon palautumista sekä vahvistumista.

Valmennuksesta vastaan minä, eli äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä voimavalmentaja Camilla Marjamäki. Teen vastaanottotyötä Vantaalla ja ohjaan lisäksi äideille voimaharjoitteluryhmiä. Juuri tällä hetkellä kaikki ryhmät ovat tauolla ja vastaanottotyö toteutuu etäfysioterapiana. Pääset lukemaan lisää minusta täältä.

Lähestymistapani fysioterapiaan on hyvin kokonaisvaltainen ja huomioin ihmisen aina fyysis-psyykkis-sosiaalisena kokonaisuutena.

Äitiys-ja lantionpohjan fysioterapeutti Camilla Marjamäki

Tämä näkyy myös valmennukseni sisällössä ja Synnytyksen jälkeen-kurssi sisältää tietoa ja vinkkejä laajasti eri aihe-alueista. Keskiössä on tietenkin fysiologiseen palautumiseen liittyvät seikat, arjen ergonomia, asennot ja tavat, hengitys, lantionpohjan lihasten tunnistaminen ja oikeaoppinen harjoittelu, tietoa vatsalihasten erkaumasta, keskivartalon vahvistamisesta ja liikunnan aloittamisesta.

Kurssin sisältöön kuuluu kuitenkin myös runsaasti tietoa mm. unen merkityksestä, kokonaiskuormituksesta, ravitsemuksesta ja mielen taidoista.

Mitä valmennus pitää sisällään?

 • ajantasaista tietoa synnytyksestä palautumisesta, lantionpohjan lihaksista, vatsalihasten erkaumasta ja liikunnan aloittamisesta
 • vinkkejä ja harjoitteita, joilla tukea kehon palautumista ja vahvistumista
 • yhteisiä treenejä, ohjattuja harjoitteita ja teorialuentoja (videomuodossa)
 • yhteiset treenit toteutuvat suojatulla videoyhteydellä Cisco Webex-alustalla, jossa omat asetukset on mahdollista säätää niin, että voin videokuvan välityksellä antaa myös yksilöllistä ohjausta treenin aikana
 • yksilöllinen alku- ja lopputapaaminen etäfysioterapiana videoyhteydellä (sovitaan jokaisen kanssa erikseen)
 • koko kurssin ajan mahdollisuus kysyä äitiysfysioterapeutilta mieltä askarruttavista asioista suljetun Facebook-ryhmän kautta tai yksityisviestillä

Suosittelen kurssia noin 6 viikkoa synnytyksen jälkeen, jotta keho saa vähän aikaa palautua synnytyksestä. Tämä on tietenkin myös yksilöllistä, joten kysy rohkeasti, jos mietityttää voisitko osallistua.

Hinta:

 • valmennuksen hinta on 89€ (hinta sis.ALV24%)

Yhdelle kuuden viikon kurssille otan korkeintaan 16 osallistujaa, jotta voin varmistaa ohjauksen laadun ja kysymyksiin vastaamisen kurssin aikana.

Kiitos vielä kevään kurssista. Voin lämpimästi suositella kurssiasi tämmöistä kaipaavalle. Oli helppoa tulla mukaan (matala kynnys), ei kovaa puurtamista ja suoritus paineita. Pidin tuntien rauhallisuudesta, ystävällisestä ilmapiiristä.

– palaute keväältä 2019

Kurssi sai todella ajattelemaan omaa kehoa ja kuinka sitä kannattaa treenata synnytyksen jälkeen ja muutenkin.

– palaute keväältä 2019

Ilmoittautuminen:

 • ilmoittaudu mukaan kurssille lähettämällä minulle viesti sähköpostitse osoitteeseen camilla.marjamaki@gmail.com
 • saat paluu viestissä ohjeet kurssin maksamisesta
 • maksun suoritettuasi saat kutsun Facebook-ryhmään
 • jos sinulla on kysyttävää kurssista, laitathan viestiä tai soita (0407079390) – vastaan mielelläni lisäkysymyksiin!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!