Tietosuojaseloste

Tmi Camilla Marjamäki, (myöhemmin “FtCami tai me”) noudattaa henkilötietolakia. FtCami ylläpitää sivustoa ftcami.fi (“Sivusto”). Tällä sivulla voit tutustua käytäntöihimme sivustomme kävijätietojen keräyksestä.

Käytämme kävijätietoja sivustomme sisällön ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen, asiakasviestintään ja potentiaalisille kohdennettuun markkinointiin. Käyttämällä ftcami.fi-sivua hyväksyt nämä käytännöt.

Kerättävien tietojen käyttäminen

Tietosuoja kattaa tällä verkkosivustolla tallennettujen anonyymien kävijätietojen ja itse tallentamiesi henkilötietojen käsittelyn. Noudatamme seuraavia tietosuojasääntöjä, joiden tarkoituksena on selventää, mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään.

Henkilötietolaki

Mikäli lähetät meille tietojasi esimerkiksi sähköpostilla, saamme haltuumme henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Me käytämme näitä tietoja vain pyytämiesi palvelujen toteuttamiseen. FtCami ei siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Tunnistamattomat tiedot tilastointia varten

Keräämme sivustolta myös tietoja, joiden perusteella yksittäistä henkilöä ei voida tunnistaa. Nämä tiedot koskevat verkkosivuston kävijämääriä, yksittäisten sivujen kävijämääriä sekä kävijöiden internetpalveluntarjoajien nimiä. Tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin sekä verkkosivuston parantamiseen kävijöiden tarpeiden mukaan.

IP-osoitteen käyttö

IP-osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti, kun muodostat yhteyden internetiin. IP-osoitteen avulla verkkopalvelimet yksilöivät tietokoneesi verkossa viettämäsi ajan. FtCami voi kerätä IP-osoitteita saadakseen tietoa siitä, miten sivuja käytetään. IP-osoitteeseen ei normaalisti yhdistetä henkilötietoja, mikä tarkoittaa, että käyttäjä pysyy tuntemattomana. Väärinkäyttötilanteissa FtCami voi kuitenkin käyttää tietoja käyttäjän tunnistamiseen, jos tämän katsotaan olevan välttämätöntä liiketoimintamme, verkkosivustomme tai toisten käyttäjien suojaamiseksi.

Evästeet

Voimme käyttää verkkopalvelussamme evästeitä. Eväste voi olla voimassa joko yksittäisen istunnon ajan tai pidemmän aikaa. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu käyttäjän laitteelle hänen vieraillessaan selaimella verkkopalvelussa. FTCamin verkkopalvelu voi käyttää evästeitä ja kolmansien osapuolien evästeitä parantamaan ja personoimaan palvelun käyttökokemusta, keräämään tietoa palvelun kävijämääristä ja suosituimmista sisällöistä sekä tunnistamaan usein sivulla vierailevat kävijät.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimen tietoturva-asetuksia. Huomioithan, että kaikkia verkkopalveluiden toimintoja ei välttämättä voi käyttää ilman evästeitä.

Tmi Camilla Marjamäki